Kabelplus support

Fra den 1. januar 2017 kan du opsige din TV grundpakke - det betyder du fuldstændigt frit kan vælge en TV leverandør.
Prøv at slukke for din router og tænd den igen efter 5 sekunder. Hvis det ikke hjælper, skal din router 0-stilles hvis den ikke allerede er det.
Ellers fejlmelding.
Kabelplus sætter helt nyt udstyr op i Frederiksholmnet og det betyder netværket bliver et professionelt "kontor" netvæk. Dermed behøver man ikke trådløs router - men ønsker man at få det, kan man gå i en computerbutik og købe det udstyr der passer en bedst - har man ikke meget erfaring med trådløse netværk anbefaler vi, at man går i en specialist butik og får hjælp. Lidt gode råd:
1. Portene i routeren skal køre 10/100/1000. Især 1000 til sidst er vigtig og findes hos de lidt dyrere routere
2. Da i bor mange mennesker inden for et relativt begrænset område og næste alle har trådløse routere, kan det være en fordel at købe en 5 Ghtz router. Man skal forestille sig at 5 Ghtz båndet er en hel ny motorvej der er bygget, som ikke ret mange har råd til at køre på. Ulempen med 5 Ghtz er, at ældre hardware ikke understøtter dette (PC, Mobiler, Tablett's mm.) - derfor skal den også kunne køre 2,4 Ghtz parallelt med.
Læs mere her: http://www.altomdata.dk/billige-ac-routere-en-omgang-routere
Eller se mere her: https://www.livingsmarttv.dk/netflix-streaming-wifi/
Tjek en ekstra gang at du har skrevet rigtig adresse, der er enkelte der har registreret sig til venstre, hvor de faktisk bor til højre. Det er også muligt der har boet en i lejligheden før dig og personen ikke har oplyst Kabelplus fraflytning. Kan du ikke tilmelde dig så send en mail til Kabelplus på support@kabelplus.dk eller ring på 71 992 991 i hverdage mellem 09.00-12.00
Hvis du ønsker at tilmelde din faktura fra Kabelplus til PBS, så kan dette nu lade sig gøre og PBS nr., deb.gr.nr. samt kundenr. står på din faktura nederst i højre hjørne
Hvis du har mere end et TV, så kan det være nødvendigt med en TV forstærker.
Hvis du har allerede har en TV forstærker og den er mere end 5 år gammel, så er den ikke beregnet til at modtage digitale signaler, og du vil derfor opleve forstyrrelser i TV billedet.
Det viser sig, at det for nogle, ikke er nødvendigt at lave en reset af Internet router
Der skal laves en ny kanalsøgning:
http://frederiksholmnet.dk/tv_instructions.php
Rigtig mange har været inde og oprette sig med kortbetalinger på Kabelplus.dk. Andre har været lidt nervøse for, at ligge deres kort på vores hjemmeside. Derfor kan vi berolige med, at kortbetalingen ikke ligger hos Kabelplus. Kortoplysningerne ligger hos et selskab der hedder E-PAY, som ligeledes er godkendt af NETS. Som medlem er fordelen, at du kan bestille nye tv pakker og hastigheder hurtigt og det er registreret med det samme i systemet
I har modtaget et brev fra Stofa med info om, at i ikke skal sende deres router retur efter den 4. maj 2015. Kabelplus kan ikke tage ansvar for Stofas router og kan ikke give support på den, men......vi har en ide om, hvordan vi nulstiller den så den kan bruges efter den 4. maj - vi vender snarest retur med mere info
Kabelplus anbefaler brugerne at beskytte deres computere bedst muligt. Vi tilbyder ikke at sælge antivirus programmer, da der findes gratis programmer på nettet der gør det godt. Prøv at google "antivirus gratis".
Frederiksholmnet er et netværk primært til privat brug og da der samtidig er mangel på IP adresser, er det ikke muligt at få en fast IP adresse.
Hvis du har en Stofa email-adresse kan du ikke beholde den - du skal lave en ny, feks. Gmail som rigtig mange bruger.
Har du en Frederiksholmnet eller Frederikshoj email, så kan du beholde den efter Kabelplus tager over
Du kan sagtens få Internet selvom du kun har TV grundpakken.

Telefoni

 • 79 kr Frit forbrug:
 • 19 kr Abonnement:
Bestil telefoni

TV *

 • 98 kr./md Grundpakke
 • 397 kr./md Mellempakke
 • 587 kr./md Fuldpakke
 • Se TV-Pakkerne
 • Se Mix-Pakkerne
 • Se Tilvalgskanaler
 •  

  * Nye priser gælder fra d. 17 juni 2019

  ** Husstande i Frederikshøj skal betale kontingent på kr. 30 pr. mdr.

  Internet

  • 299 kr Large:
   500/500 Mbit
  • 199 kr Normal:
   200/200 Mbit
  • 99 kr Mini:
   25/25 Mbit
  • 29 kr Mikro:
   2/2 Mbit

  Forum

  • Seneste indlæg: Ny hastighed på internettet.
   Af: Susan Hartvich
  • Indlæg i alt: 330
  Til Forum

  Generel information

  Sådan undgår du flimmer på skærmen:
  klik her!

  Driftsinformation:
  klik her!

  Tjek dit net
  klik her!

  Få fuld udbytte af dit trådløse Internet
  klik her!

  Indstilling af TV
  klik her!

  Indstilling af @Frederiksholm.net mail
  klik her!

  Kabelplus

  Kabelplus forestår på vegne af Frederiksholm Net administration af betalinger, opkrævninger og indrapporteringer. Kabelplus bistår herunder i et vidst omfang Frederiksholm Net med teknisk assistance i forbindelse med signal forstyrrelser o. lign.
  Handelsbetingelserne: Klik her
  For kontakt: Klik her

  TV Arkiv