Frederiksholm Net's historie

Frederiksholm Net er et "non profit" foretagende som ikke tjener på de ydelser der leveres.

Vi er en demokratisk forening, som nedtager tv- & radio signaler til vores medlemmer uden at skulle tjene penge på det.

Vi modtager TV signalerne via en fiber direkte fra Canal Digital og Viasats hovedstation, som leverer signaler til mere end 1050 husstande og haveforeninger i Kongens Enghave / Sydhavnen.

Vi begyndte i 1989, da ‘Antenneforeningen Frederiksholm’ blev stiftet af fremsynede beboere i Frederiksholm, og har løbende tilpasset os udviklingen – f.eks. m.h.t. teknisk udstyr og kapacitet.

I 2002 udbyggede vi vores net, så vi også kan levere billig telefoni og bredbånd til de afdelinger, der ønsker at være med i denne ordning. I 2015 har vi foretaget en omfattende udskiftning af samtlige switche for, at sikre beboerne endnu hurtigere og fremtidssikret Bredbånd.

Også i dag, hvor mediebilledet er i rivende udvikling, holder vi øje med de nye tendenser for at give vores medlemmer et tidssvarende udbud af tv- og radio-kanaler, internet og telefoni. 2015 blev ligeledes året hvor vi lukker ned for vores analoge kanaler, så der fremover udelukkende sendes i Digital kvalitet.

Det tekniske ligger i hænderne på professionelle, vi har en fast servicekontrakt med Kabelplus, som rykker ud, hvis der sker udfald eller andre forstyrrelser.

Foreningens regnskaber ligger også i professionelle hænder, idet vi har en fast aftale med AKB-Frederiksholm – de stiller en ejendomsleder til rådighed som fungerer som vores forretningsfører.

Det er beboerne der bestemmer i Frederiksholm Net.

Foreningen er ledet af en bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling blandt brugerne.

Bestyrelsesarbejdet er frivilligt og ulønnet. Adgang og stemmeret til generalforsamlingen har alle beboere fra de til- sluttede boligafdelinger.

Generalforsamlingen vælger halvdelen af bestyrelsen hvert andet år, d.v.s. hvert bestyrelsesmedlem bliver valgt for en 2-års periode.

Telefoni

• 79 kr Frit forbrug:
  • 0 kr Gratis abonnement:
Bestil telefoni

TV

• 60 kr./md Grundpakken
  • 299 kr./md Startpakken
  • 449 kr./md Familiepakken
  • 518 kr./md Sportspakken
  • 599 kr./md Fuldpakken
Se TV-Pakkerne

• 299 kr Large:
    330/330 Mbit
  • 179 kr Normal:
    120/120 Mbit
  • 99 kr Mini:
    6/6 Mbit

• Seneste indlæg: Intet TV-signal i flere dage
    Af: Jesper Thrysøe
  • Indlæg i alt: 216
Til Forum

Generel information

Sådan undgår du flimmer på skærmen:

Tjek dit net
klik her!

Få fuld udbytte af dit trådløse Internet

Indstilling af TV

Indstilling af @Frederiksholm.net mail

Kabelplus

Kabelplus forestår på vegne af Frederiksholm Net administration af betalinger, opkrævninger og indrapporteringer. Kabelplus bistår herunder i et vidst omfang Frederiksholm Net med teknisk assistance i forbindelse med signal forstyrrelser o. lign.
Handelsbetingelserne: Klik her
For kontakt: Klik her